КВІ
П'ятниця
26
01:01

​Квасолевий суп зі свинячими реберцями

У холодну і морозну погоду дуже багато хто мріє повернутися додому, сісти за обідній стіл і побалувати себе тарілочкою гарячого і ситного супу. Саме в цей період дуже багато господинь, експериментуючи на кухні, нерідко задивляються на квасолю.

Адже з такого інгредієнта можна приготувати безліч різних і дуже смачних страв. При цьому вони будуть ситними і корисними. Як правило, перші страви з квасолі - дуже часто готуються саме в зимовий період. Особливо якщо це суп з квасолею, томатами і свинячими реберцями, який не залишить байдужим практично нікого з людей дому, що вже говорити про гостей, які щойно прийшли з морозу.


Отже, необхідні інгредієнти, які будуть потрібні під час приготування цього зігріваючого, ароматного і дуже смачного блюда:

Ребра свинячі - 600-800 грам

Картопля - 400 грам

Квасоля - 500 грам

Морква - 2 штуки

Цибуля ріпчаста - 2 штуки

Часник - 4-5 зубчики

Томатна паста - 200 грам

Перець чорний

перець духмяний

Лавровий лист

кріп

Цибуля зелена

сіль

зелень


Процес приготування:

Отже, якщо ви задумали побалувати своїх рідних, а також приємно здивувати гостей воістину ароматною і дуже смачною стравою, такою як квасолевий суп з реберцями, овочами і томатами, то буде потрібно заздалегідь, бажано на ніч квасолю помістити в воду, аби вона на момент приготування була м'якою.


Після того як квасоля настоялася і розм'якла, зливаємо воду і дуже ретельно її промиваємо. Далі викладаємо в каструлю квасоля і свинячі реберця, заливаємо водою і ставимо на плиту. Після того як вода закипить, варимо близько однієї години, періодично знімаючи піну.


В цей же час цибулю ріпчасту і моркву нарізаємо середньої соломкою і обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії. Після появи в цибулі золотистого кольору, додаємо томатну пасту, зменшуємо вогонь і тушкуємо, поки овочі не стануть м'якими.


Беремо картоплю, яку раніше попередньо нарізали на невеликі кубики, отриману заправку зі сковороди і дрібно порізаний часник і додаємо все це в киплячу каструлю. Солимо і перчимо по смаку, додаємо лавровий лист і продовжуємо варити до повної готовності картоплі. Далі даємо настоятися хвилин 30 і все готово - можна подавати вишукану страву на стіл.


Незабуваємо, що при подачі варто прикрасити порції дрібно нарізаною зеленню, а також свіжим часником.

Вчора

Сторінки:
Нагору