КВІ
Субота
20
03:41

​Рулет з лаваша «Закусочний з морквою»

Лаваш з морквяно-сирною намазкою може виявитися доволі таки відмінним варіантом для тих випадків, коли потрібно за дуже короткий час приготувати максимум смачних і ситих закусок.

Особливо це блюдо цінно, коли очікується велика кількість гостей. Тим більше, що в готовому вигляді і при правильно оформленні можна отримати досить цікаві варіації дуже апетитного страви. Можна звичайно ж свіжоприготований рулет поділити дві-три частини і вживати на зразок «шаурми». Такий спосіб вживання лаваша з начинкою цінний звичайно ж на пікніках і заміському відпочинку.


У домашніх умовах вже начинений намазкою лаваш сьогодні стало популярно нарізати у вигляді окремих великих кілець (як копчену ковбасу). А, після цього, виклавши шматочки на блюдо, можна прикрасити зверху майонезом, посипавши жовтком круто звареного яйця, і навіть присипати дрібно нарізаним кропом або ж гілочкою петрушки. Повірте, таке блюдо на столі обов'язково не тільки приверне увагу присутніх, але і залишить тільки приємні спогади.


Тому, такий нехитрий рецепт приготування швидких закусок, можна використовувати при багатьох життєвих ситуаціях. Для цього потрібно всього лише кілька продуктів, які є буквально в кожному холодильнику будь запасливий господині, ну і звичайно ж - сам лаваш.


Отже, необхідні інгредієнти:

- лаваш

- плавлений сирок (2 упаковки)

- часник (кілька зубчиків)

- майонез

- морква (1-2 штук середніх розмірів)

- сіль

- перець


Процес приготування:

Моркву натираємо на крупній тертці. Додаємо натертий в такий же спосіб плавлений сирок. Зубчики часнику спочатку очищаємо і давимо лезом великого ножа, а далі дуже дрібно подрібнюємо. Солимо, перчимо, в отриману масу додаємо майонез і перемішуємо. Далі розстеляємо лист лаваша і намазуємо на нього начинку. Звертаємо лаваш, даємо деякий час настоятися в холодильнику, після чого нарізаємо кільцями (можна і під кутом), викладаємо на блюда. Як і чим прикрасити зверху отримані рулетики - це вже за бажанням і смаку самої господині.

Вчора

Сторінки:
Нагору