КВІ
П'ятниця
19
11:21

​​Сирний салат з пекінської капусти та сухариками

Сьогодні для того, щоб приємно здивувати гостей своїми кулінарними здібностями і апетитними стравами, варто всього лише підключитися до Інтернету, знайти цікаві рецепти, а також мати в холодильнику необхідний набір продуктів. Тим більше, що багато супермаркетів і торгові мережі на сьогоднішній день здатні задовольнити будь-яку примху навіть самих вимагати покупців.

Як правило, закупили на вихідні продуктами, дуже багато господинь намагаються поповнити свої запаси на всякий випадок якимись «екзотичними» продуктами. Креветки, кальмари, мідії, манго, ківі, пекінська капуста - той невеликий перелік заморських продуктів, з якими вже багато наших співвітчизників тісно познайомилися.


Найчастіше, найбільш доступною за своєю ціною є пекінська капуста. Ось чому рецепти приготування різних страв з цього виду капусти так популярні серед домогосподарок. Тим більше, що завдяки неповторним смаковим якостям, салати з пекінської капусти не тільки прості в приготуванні, але і є досить вишуканими стравами, які прикрасять будь-який стіл. Тому даний салат можна подавати як в звичайні дні, так і під час святкового застілля.


Найбільш вишуканий салат, який дуже простий в приготування, є салат з пекінської капусти, з додаванням сиру і сухариків. Цей салат, не дивлячись на простоту в складі компонентів і легкості приготування дуже апетитний і оригінальний за своїм смаком, і стане прикрасою будь-якого святкового столу.


Для приготування необхідно:

- Невеликий качан пекінської капусти,

- 200-300 грам твердого сиру (краще брати більш солоні сорти),

- сир пармезан (грам 100)

- сухарики (можна покупні зі смаком сиру, або самостійно підсушити в духовці порізаний кубиками / соломкою батон або хліб),

- сметана,

- гірчиця,

- сіль,

- перець


Порізати соломкою капусту, додати порізаний кубиками сир і сухарики, присолити та поперчити по смаку. Для заправки змішати сметану і гірчицю, добре перемішати. У підготовлені компоненти салату викласти заправку і ретельно переміщати.


Салат готовий. Смачного!

Вчора

Сторінки:
Нагору