БЕР
П'ятниця
29
13:11

​Ігор Гундич: Більшість домашніх матчів ФК «Полісся» проведе на атестованому полі області

Більшість домашніх матчів ФК «Полісся» цього року проведе на одному із полів Житомирської області, яке планують атестувати вже найближчим часом. Про це зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, коментуючи ситуацію щодо наявної спортивної інфраструктури, після презентації оновленого складу команди футбольного клубу «Полісся» вчора, 28 березня.

«Проблема атестації полів – це точно не проблема вболівальників, а проблема керівництва області і футбольного клубу. Я переконаний, шо ми з нею успішно справимось і найближчим часом її вирішимо. Я буду все робити для того, щоб ми грали на території Житомирської області. На 99% я впевнений, що нам вдасться атестувати одне із полів Житомирщини для того, щоб провести більшість домашніх матчів в області», – наголосив Ігор Гундич.


Також керівник області наголосив, що чекає від нових гравців команди «Полісся» впевнених перемог.


«Я чітко знаю, хто у нас сьогодні в команді. З кожним гравцем я особисто проводив співбесіду. Те, що ми маємо вийти в Першу лігу, – це зрозуміло. У третьому колі ігор задача у нас дуже проста – маємо отримати 21 бал», – підкреслив Ігор Гундич.

Сторінки:
Нагору