КВІ
Субота
20
10:08

Колишній керівник Житомирської міліції очолив Національну поліцію Рівненської області

​27 грудня, заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко представив особовому складу поліції Рівненщини нового очільника Головного управління Національної поліції в Рівненській області — Присяжнюка Валерія Павловича.

«Це досвідчений офіцер, генерал, який працює в органах з 1983 року, тож роботу знає не з книжок, а із власного оперативного досвіду», — зазначив Олексій Руденко і, звертаючись до Валерія Присяжнюка, побажав йому успіху.

Заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко подякував Валерію Самчуку, який до цього часу виконував обов’язки начальника обласної поліції.

У представленні також взяли участь: керівник Рівненської ОДА Олексій Муляренко, народний депутат України Юрій Вознюк та начальник Департаменту карного розшуку Національної поліції України генерал третього рангу Сергій Князєв.

«Ми з вами одні із перших пройшли всі етапи реформ та зуміли встати з колін, — додав екс-очільник поліції Рівненщини Сергій Князєв. — Колектив у вас міцний і жителі регіону бачать зміни та результати вашої нелегкої праці, що зветься охорона громадського порядку».


Новопредставлений керівник поліції краю пообіцяв працювати в команді, адже «один в полі не воїн».

«Лише спільними зусиллями з обласною адміністрацією та органами місцевого самоврядування ми зможемо все зробити, аби жителі Рівненщини почувалися комфортно та безпечно,— наголосив генерал Валерій Присяжнюк. — Все інше — у ході роботи».

Вчора

Сторінки:
Нагору