БЕР
Четвер
28
16:57

Команда Володимира Зеленського на Житомирщині продовжує пошук нових голів РДА

Команда Президента Володимира Зеленського на Житомирщині продовжує пошук нових голів райдержадміністрацій. За допомогою проєкту «Соціальний ліфт» будь-хто може подати заявку на вакантні посади керівників районів в області.

«Проект «Соціальний ліфт» відкритий для кожного жителя Житомирщини, який не боїться складнощів, телекамер та журналістів. Шукаємо відповідальних та ефективних керівників, які не просто «горять» бажанням змін. А готові швидко провести дієві реформи на місцях та розпочати потужну боротьбу з корупцією. Житомирщина чекає на вас!», – запрошує у команду Президента голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.


Наразі усі посади голів РДА на Житомирщині вакантні. І тому заявки на посади керівників райдержадміністрації може подати кожен житель за допомогою проєкту «Соціальний ліфт».


Основне завдання майбутніх голів РДА – налагодження всіх процесів у підпорядкованих органах, службах та комісіях. Забезпечення, розвиток і вдосконалення району.


Нагадаємо, що Житомирська область стала першою, в якій Президент Володимир Зеленський звільнив всіх голів райдержадміністрацій у зв’язку із закінченням строку повноважень попереднього Глави держави.

Сторінки:
Нагору