БЕР
Четвер
28
23:18

​На Житомирщині в смертельній ДТП загинув поліцейський

Уранці 9-го грудня у смертельній ДТП загинув 37-річний Микола Ващенко - старший сержант поліції, поліцейський взводу реагування №2 роти Управління поліції охорони в Житомирській області. Медики кілька годин боролися за його життя, однак врятувати його, на жаль, не вдалося.

9 грудня близько 10-ї години ранку на автодорозі Бердичів-Хмільник автомобіль, у якому в якості пасажира перебував Микола, занесло на дорозі. У результаті авто виїхало на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з іншим автомобілем. Унаслідок ДТП ще двоє пасажирів загинули на місці події, а Миколу з тілесними ушкодженнями було доставлено до реанімаційного відділення лікарні. На жаль, старший сержант поліції отримав травми, не сумісні з життям.


Колеги та друзі глибоко сумують з приводу його трагічної смерті та висловлюють свої щирі співчуття його рідним та близьким. Світла пам'ять про товариша назавжди збережеться в серцях його друзів і колег.


За інформацією Управління поліції охорони Житомирської області, службу в поліції охорони Микола Ващенко розпочав ще за часів Державної служби охорони - у 2001 році. Він працював міліціонером групи затримання у місті Бердичеві, також деякий час був міліціонером-кінологом.


Микола був цікавим співрозмовником, веселим оповідачем, людиною широкої душі, усі друзі та колеги пам'ятатимуть про нього як про вірного, надійного друга та товариша по службі. На превеликий жаль, він прожив дуже коротке життя.

Сторінки:
Нагору