БЕР
П'ятниця
29
01:28

Новим тренером ФК «Полісся» став Олександр Призетко

​Сьогодні відбулось представлення нового головного тренера ФК «Полісся» Олександра Призетко. Представили фахівця голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та директор ФК «Полісся» Віталій Лясковський.

Перед новим тренером поставлене завдання вивести ФК «Полісся» у Першу лігу чемпіонату України з футболу.


«Наші завдання незмінні – це Перша ліга чемпіонату України з футболу. Олександр Призетко вже починає підбір футболістів для виконання поставлених перед клубом завдань», - сказав голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.


Міський голова Сергій Сухомлин наголосив на тому, що представники обласної та міської влади роблять все для того, щоб житомиряни та жителі області отримали нову якісну професійну футбольну команду.


«Житомиряни скучили за футболом. Цього року на стадіоні «Спартак» розпочнуться роботи з розгортанням полів зі штучним покриттям. Також наше «Полісся» у цьому році почне грати на своєму рідному стадіоні», - підкреслив Сергій Сухомлин.


Олександр Призетко з 2015 року працював тренером у структурі «Металіста». З початку сезону 2015/2016 — старший тренер молодіжного складу команди. У квітні 2016 року, після відставки Олександра Севідова, був призначений виконувачем обов'язків головного тренера клубу на останні чотири матчі сезону.


З 2016 по 26 вересня 2017 очолював футбольний клуб «Металіст 1925», який вивів із аматорів до другої ліги, де на час відставки команда посідала перше місце у групі.

Вчора

Сторінки:
Нагору