БЕР
Вівторок
19
09:23

​Президія схвалила порядок денний 26-ї сесії обласної ради

Президія обласної ради 13 вересня схвалила порядок денний двадцять шостої сесії обласної ради сьомого скликання. На початку засідання президії, у роботі якої взяв участь голова облдержадміністрації Віталій Бунечко, голова обласної ради Володимир Ширма подякував депутатам за конструктивну, злагоджену та плідну роботу у профільних комісіях.

На президії голови постійних комісій та голови фракцій розглянули основний перелік питань, узгодили окремі питання та проєкти рішень, що оприлюднені з недотриманням вимог Регламенту обласної ради, але є невідкладними.


Отже, всього на розгляд чергової сесії вноситься 82 питання порядку денного. Майже всі проєкти рішень були опрацьовані профільними комісіями.


Серед питань, над якими працюватимуть депутати під час 26-ї сесії обласної ради, - це звернення Державної служби геології та надр України, внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік та до регіональних галузевих програм, комунальні та кадрові питання, зокрема призначення керівників комунальних закладів обласної ради тощо.


Також депутати планують проголосувати декілька звернень до центральних органів влади. Нагадаємо, що на 26-а чергова сесія обласної ради відбудеться 17 вересня у сесійній залі обласної ради.


Варто додати, що Гімн України на 26-й сесії обласної ради виконуватимуть вихованці Житомирської музичної школи ім. Б.М. Лятошинського, а у фойє на 4-му поверсі діятиме виставка творчих робіт Житомирського обласного Центру народної творчості.

Вчора

Сторінки:
Нагору