КВІ
Вівторок
16
17:01

​У Житомирі виявили «будинок розпусти». ФОТО

Наданням послуг сексуального характеру у своїй же оселі займалась жителька обласного центру. Потенційних клієнтів підшукувала через оголошення на інтернет-сайтах. 4 листопада «полуничну» діяльність жінки припинили поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, ГУНП Житомирщини.

На оголошення двозначного змісту, розповсюджувані однією і тією ж особою на одному зі спеціалізованих інтернет-сайтів, звернули уваги оперативники поліції під час моніторингу інформаційної мережі. Перевіривши отримані відомості, викрили функціонування у Житомирі так званого «будинку розпусти».


– Загалом було встановлено, що 46-річна житомирянка у своїй приватній квартирі займалась наданням сексуальних послуг за грошову винагороду. Клієнтів підшукувала, розміщуючи оголошення на інтернет-сайтах. Усі деталі, вид послуги і її вартість (від 300 до 1000 гривень) обговорювались із потенційним клієнтом під час подальшого телефонного контакту, - розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, ГУНП в Житомирській області Олексій Рубан.

Певний час у рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські-оперативники документували підпільне заняття жінки. А 4 листопада правоохоронці провели у помешканні санкціонований обшук. У результаті з оселі вилучені докази протиправної діяльності.


Нині досудове розслідування триває за ч.2 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти або звідництво) ККУ. За подібні дії жінці може загрожувати до 5 років обмеження волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору