БЕР
Четвер
28
16:53

У Житомирі за хабарництво судитимуть офіцера Головного управління​ Нацполіції​

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальній акт стосовно оперуповноваженого карного розшуку кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області та цивільної особи, які наприкінці серпня 2016 року були викриті на одержанні неправомірної вигоди в розмірі 65000 гривень.

Зазначені кошти капітан поліції вимагав та через посередника отримав від громадянина за не повідомлення органу досудового розслідування щодо вчинення ним кримінального правопорушення (незаконного заволодіння житлом). Цю суму вони мали намір розділити між собою.


Одразу після одержання неправомірної вигоди вказаних осіб затримано правоохоронцями. У ході досудового слідства, хабарника в погонах відсторонено від займаної посади. Обрано запобіжний захід у вигляді грошової застави (87000гривень).


Обвинувальний акт направлено за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), ч. 5 ст. 27 (пособництво в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе) КК України до Богунського районного суду міста Житомира.

Сторінки:
Нагору