БЕР
П'ятниця
29
12:43

​Заява Житомирського обласного осередку ВО «Батьківщина» про злочин

Починаючи з 20 березня 2019 року на Житомирщині розпочалася нова хвиля тиску на членів окружних та дільничних виборчих комісій , спостерігачів та партійний актив на місцях з боку невстановлених осіб.

Зокрема, із використанням SIP-телефонії (віртуальних телефонних номерів, зареєстрованих начебто у Німеччині - +496040286519, +496005352614, +496005863429, +496908742241) невідомі особи дзвонять на мобільні телефони членів окружних та дільничних виборчих комісій від ВО «Батьківщина» та в короткій, записаній на автовідповідач розмові категорично застерігають від участі у виборах в якості члена виборчої комісії та голосування за кандидата в Президенти України від ВО«Батьківщина» Юлію Тимошенко.


Зміст записаного на автовідповідач тексту наступний:

«Шановний (а)…………………………….., ми знаємо, що ви є членом ОВК/ДВК від Юлії Тимошенко, тому поки по доброму радимо вам утриматись від участі у виборчому процесі та голосування на її користь».


Таким чином, використовуючи моральний тиск на актив ВО «Батьківщина», невідомі злочинці перешкоджають волевиявленню людей під час обрання Президента України.


Житомирська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» засуджує дії того кандидата в Президенти, який використовує в своїй політичній боротьбі такі злочинні методи морального тиску на опонентів. Злочинами європейську Україну не розбудуєш.


За фактами злочинної діяльності невстановлених осіб направлена заява в поліцію.


Прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина»


Вчора

Сторінки:
Нагору