БЕР
Вівторок
19
04:49

Манікюр: Від правильного нанесення - до стійкості до зовнішніх чинників

Багато чоловіків навіть не підозрюють про те, скільки зусиль потрібно жінці, щоб навести належний марафет і виглядати привабливо. Салони краси, солярій, фітнес-центр і так далі, адже як кажуть, краса вимагає жертв, і при цьому, дуже навіть не малих.

А якщо врахувати, що все таки домінуюча частина представниць прекрасної статі більшу частину дня проводить у вирішенні робочих питань, то часу підтримку власної краси залишається зовсім небагато. Тому переробляти манікюр кожні два дні або змінювати колір волосся раз на тиждень достатньо складно, але природно, що при жахливому дефіциті часу дівчина завжди хоче виглядати краще за всіх.


Для того, щоб манікюр, як можна радував його володарку і був стійким до зовнішніх чинників, домашнім побутовим справах або випадковим пошкодженням, важливо правильно його наносити при цьому дотримуватися маленькі хитрощі професіоналів.


По-перше, обов'язково потрібно як слід знежирити нігтьову пластину перед нанесенням лаку, для цього нігті ретельно протерти ватним диском, просоченим засобом для зняття лаку. Не менш важливим кроком у процесі створення манікюру є нанесення бази, хоча деякі жінки частенько нехтують цим. Величезною перевагою бази є не тільки створення ідеально рівною і гладкою поверхні перед нанесенням лаку, але і аналогічно властивості клею стримує шар лаку від потріскування і злущування.


Найбільш схильні до утворення тріщин, скол і інших пошкоджень кінчики нігтів, тому при нанесенні лаку слід ці частини нігтьової пластини, набагато ретельніше фарбувати.


Важливо також не забувати про лак-фініш, який буде завершальним в процесі створення красивого манікюру. Головним призначенням цього кошти є зафіксувати і зберегти, як можна довше створену красу на нігтях. Але багато представниць прекрасної статі частенько про це забувають, і природно, що вже на наступний день лак може потріскатися, з'являться відколи і все багатогодинні старання були марні.


Маленькою хитрістю багатьох красунь є підфарбовування нігтів через пару днів після манікюру, що дозволяє не тільки продовжити його термін існування, але і надасть другий шанс, повернувши насиченість кольору і яскравість блиску, як, ніби тільки після сеансу в салоні.


Але навіть найстійкіший манікюр може бути пошкоджений, якщо не відноситься дбайливо до своїх нігтів, тому щоб уникнути будь-яких пошкоджень, при виконанні будь-якої домашньої роботи краще надягти спеціальні захисні рукавиці.

Вчора

Сторінки:
Нагору