БЕР
Вівторок
19
04:50

В Овручі рятувальники відчинили двері оселі в якій знаходилася літня жінка

22 грудня о 10:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по відкриванню вхідних дверей приватного житлового будинку у м. Овруч.

22 грудня о 10:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по відкриванню вхідних дверей приватного житлового будинку у м. Овруч. Зателефонувала сусідка, яка доглядає за літньою господаркою даної оселі 1931 р.н. Прийшовши вранці провідати стареньку, жінка не змогла потрапити всередину. На стукіт та гукання теж ніхто не відповідав, це і занепокоїло доглядальницю.

За вказаною адресою виїхав черговий караул бійців 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. За допомогою бензоріза та шанцевого інструменту рятувальники спочатку відчинили вхідні металеві двері, а потім ще одні, але вже дерев’яні. Літня господарка знаходилася у коридорі, на підлозі, але була при свідомості. Бійці ДСНС положили жінку на ліжко, де її вже мали змогу оглянути прибулі медики. Від подальшої госпіталізації старенька відмовилися.

О 10:35 черговий караул повернувся у розташування частини.

Вчора

Сторінки:
Нагору