КВІ
П'ятниця
19
10:36

Народився 21 червня 1971 року в м.Червоноармійськ Рівненської області.

У 1988 році закінчив Житомирську загальноосвітню школу №21, після чого вступив до Харківського вищого танкового командного училища, яке закінчив з відзнакою.

У 2016 році закінчив Університет державної фіскальної служби України, отримав повну вищу освіту за спеціальністю "Фінанси і кредит", здобув кваліфікацію спеціаліста з фінансів і кредиту.

Проходив військову службу в м. Житомир.

Пізніше займався підприємницькою діяльністю. Працював на посаді комерційного директора ТОВ "Візаж". На підприємствах створив 800 робочих місць. Вивів завод "Візаж" в лідери на ринку виробництва вікон в Україні.

У 2006 року був обраний депутатом Житомирської міської ради по списку "Наша Україна".

З 2010 по 2014 роки - депутат Житомирської обласної ради. Активний учасник першого майдану 2004 року. Під час подій в листопаді 2013 року з перших днів брав активну участь у Євромайдані.

У березні 2014 року, при підтримці патріотів Житомирського Євромайдану, був висунутий кандидатом на посаду першого заступника міського голови. Рішенням сесії Житомирської міської ради був затверджений на дану посаду. З того часу веде активну роботу по відновленню та розвитку міського господарства. Допомагає військовим у зоні АТО.

Одружений. З дружиною Cвітланою виховують двох дітей - сина Андрія та дочку Юлію.

Вчора

Сторінки:
Нагору