КВІ
П'ятниця
19
11:13

​Перші страви: Суп з фрикадельками і зеленню

Зимова і холодна пора як ніколи викликає гостре бажання зігрітися на обід смачним і гарячим супчиком, тим більше, якщо він приготовлений з овочів і м'яса. Суп з фрикадельками, а також додаванням зеленого горошку та інших овочів, в подібних випадках просто приголомшливий і доведеться «до душі» багатьом любителям смачно і ситно, але головне, з користю для організму перекусити в обідню пору.

Отже, для приготування легкого супу з овочів, зеленого горошку і фрикадельок будуть потрібні наступні інгредієнти:


Картопля - 400-500 грам

Морква - 1-2 штуки середнього розміру

Цибуля - 2 штуки

Зелений горошок (заморожений) - 300 грам

свіжа зелень

перець мелений

Приправи за смаком

сіль

М'ясний фарш (куряче філе, свинина) - 400 грам


Процес приготування

Нарізаємо картоплю невеликими кубиками. У свою чергу морква і цибуля подрібнюємо до невеликих шматочків. Складаємо все це в каструлю і заливаємо 2 літрами води. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.


З курячого філе та свинини робимо фарш, змішуємо і ретельно перемішуємо. Після чого формуємо м'ясні кульки невеликих розмірів. Після того як закипить в каструлі вода з овочами, додаємо м'ясні фрикадельки. По закінченню 10-15 хвилин додаємо зелений горошок, подрібнену зелень. Не забуваємо поперчити, посолити і додати улюблені приправи за смаком.


Варимо ще хвилин 10-15 і все - відмінний, але найголовніше дуже смачний і ароматний суп з фрикадельками готовий і його можна подавати до столу. Для смаку можна додати сухарики з хліба

Вчора

Сторінки:
Нагору