КВІ
Середа
24
00:54

14 працівників СБУ в Житомирській області отримали квартири в новобудові. ФОТО

​Сьогодні 14 родин співробітників СБУ у Житомирській області отримали ключі від довгоочікуваного власного житла. Урочисте вручення сертифікатів на квартири у житловому комплексі «Преміум парк» стало чудовим подарунком для працівників з нагоди професійного свята, яке буде відзначатися 25 березня.

Територія на якій зведена новобудова свого часу належала управлінню Служби Безпеки України, яке відмовилося від цієї земельної ділянки в обмін на отримання від забудовника 40 квартир.


Голова облдержадміністрації Ігор Гундич з професійним святом працівників Служби безпеки привітав та зазначив: «У непрості часи для України СБУ, інформаційна війна, війна на сході України, я думаю, що Служба Безпеки одна із тих служб, яка докладає максимум зусиль, щоб ми дійсно відчували себе у безпеці. А те що ми сьогодні бачимо, і те , що сьогодні будуть вручати 14 сертифікатів і працівники Служби Безпеки отримають квартири – це приклад співпраці між різними гілками влади і приватним бізнесом. В лютому місяці тільки дали дозвіл на будівництво, і вже фактично через рік ми вручаємо квартири».


Забезпечити житлом співробітників СБУ у Житомирській області, 12 з яких є учасниками АТО, вдалося без залучення жодної копійки з бюджетних коштів, про це наголосив начальник Управління СБУ у Житомирській області Володимир Пахнюк.


«Ми показали, що якщо об’єднати зусилля, то можна зробити все. Сьогодні в цьому комплексі учасники бойових дій отримують довгоочікуване житло, хтось з них знаходиться в черзі 15 і більше років. Ми це житло зробили без залучення жодної копійки бюджетних коштів. Ми дякуємо і схиляємо голови перед всіма хто допоміг управлінню Служби Безпеки в Житомирській області і співробітникам отримати це довгоочікуване житло», - сказав головний СБУшник Житомирщини.


Ключі та сертифікати від омріяного житла одержували переважно дружини, оскільки їхні чоловіки наразі вкотре перебувають в зоні АТО, виконуючи свій професійний обов’язок. Наталя, дружина співробітника Служби Безпеки, який служить вже майже 25 років, неймовірно рада, що нарешті її родина буде мати власну квартиру та дякує за це керівництву управління.

Вчора

Сторінки:
Нагору