БЕР
П'ятниця
29
11:55

​До складу банди наркоділків що діяла на Житомирщині та Вінниччині входили жінки

5 лютого поліцейські Житомирщини припинили діяльність ще однієї групи продавців наркотиків. До її складу входили щонайменше 8 осіб, а територія розмаху охоплювала не лише нашу область, а й сусідню Вінницьку.

Наркоділки організували підпільну лабораторію з виготовлення амфетаміну в одному з дачних будинків. Готову продукцію збували невеликами партіями, окрім амфетаміну не гребували і канабісом. Під час оперативних заходів поліції продаж наркотиків було неодноразово задокументовано.


На черговій з таких «угод» наркоділків і затримали. До спецоперації були задіяні працівники відразу кількох підрозділів поліції - Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України, Управління протидії наркозлочинності та Слідчого управління, роти поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини. А затримано одночасно чотирьох фігурантів, у тому числі організатора. Серед затриманих двоє жінок.


Упродовж доби проведено до десятка обшуків у м. Житомирі, а також Житомирській та Вінницькій областях, у ході яких вилучено красномовні докази протиправної діяльності: амфетамін, канабіс, прекурсори, гранати, тротилові шашки, боєприпаси та гроші.

Вчора

Сторінки:
Нагору