БЕР
Вівторок
19
08:50

​«Газовий» брифінг Анжеліки Лабунської для журналістів місцевих ЗМІ

Сьогодні 23 жовтня 2018 року в офісі Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» відбувся брифінг для журналістів. Його провела голова Житомирської обласної «Батьківщини» Анжеліка Лабунська, щоб донести до жителів області за допомогою журналістів інформацію стосовно підвищення вартості газу для населення на 23,5%, та офіційну позицію політичної партії ВО «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко з даного питання.

Анжеліка Лабунська під час брифінгу наголосила, що ВО «Батьківщина» виступає категорично проти підвищення вартості газу для населення і буде намагатися скасувати дану Постанову Кабінету міністрів України.


«Адже підняття ціни на газ, а як наслідок – тарифів на тепло відбулося тому, що найкращі родовища України вже розібрані корумпованим оточенням Порошенка. Тож за ті 7 місяців, які залишилися до завершення їх влади, вони, видобуваючи газ із наших власних українських родовищ, хочуть покласти знову на свої офшорні рахунки мільярди. І єдиним українським політиком, який це озвучив, є Юлія Тимошенко» – заявила голова Житомирської партійної організації ВО «Батьківщина».

Саме тому депутати від ВО «Батьківщина» Житомирської області всіх рівнів (обласних, районних та міських рад) звертаються до своїх колег з закликом скликати позачергові сесії і звернутися до президента Порошенка з вимогою негайно скасувати цей злочин перед людьми, це ще одне необґрунтоване підвищення цін на газ і тарифів на тепло.


На завершення Анжеліка Лабунська процитувала слова Юлії Тимошенко що для абсолютної більшості людей у країні підвищення ціни на газ – справжній шок. І це ще одна катастрофа, яка заштовхає українців у таку нішу бідності, з якої вийти вже практично буде дуже важко.


Вона зазначила, що коли ця влада на чолі з президентом буде усунута шляхом демократичних виборів через 7 місяців, лідер ВО «Батьківщини» особисто гарантує, що тарифи на газ і на тепло будуть мінімум вдвічі зменшені. А то, можливо, ще і в два з половиною рази. І кожному, хто брав участь в злочинному, необґрунтованому підвищенні тарифів на газ і на тепло, доведеться за це відповідати за Кримінальним кодексом.


Прес-служба Житомирського обласного осередку «Батьківщини».


Вчора

Сторінки:
Нагору