БЕР
Вівторок
19
08:06

​Голова ОДА ініціює проведення перевірок АЗС на території Житомирської області

Про це голова ОДА Віталій Бунечко повідомив сьогодні, 12 листопада, під час 28-ї сесії обласної ради. Найближчим часом керівник області підпише відповідне розпорядження щодо проведення перевірок всіх АЗС на території Житомирської області.

«Буде розпорядження голови ОДА про перевірку всіх АЗС, які діють на території Житомирської області. До цього процесу долучатимуться Нацполіція, Держспоживтсандарт України, екологічної служби. Маю надію, що на наступній сесії ми прозвітуємо про ті заправки, які будуть закриті», – сказав Віталій Бунечко.


Представники житомирської громади звернулися до депутатів облради з проханням допомогти їм зупинити будівництво автозаправної станції у місті Житомирі на проспекті Незалежності.


За словами заступника начальника ГУНП в Житомирській області В’ячеслава Пашковського, по будівництву цієї АЗС триває розслідування, призначена комплексна експертиза, щоб встановити законність будівництва, виданих дозволів. ГУНП в Житомирській області звернеться до суду з клопотанням про накладання арешту на дану земельну ділянку до отримання результату експертизи.


В свою чергу депутати обласної ради прийняли рішення про звернення до правоохоронних органів, Житомирської міської ради, керівництва компанії«UPG» на підтримку позиції громади Житомира. За відповідне рішення проголосували 38 депутатів.

Вчора

Сторінки:
Нагору