КВІ
Середа
17
01:31

​Головним архітектором Житомира - став Юрій Безбородов

Посаду головного архітектора Житомира обійматиме Юрій Безбородов. Таке рішення прийняла конкурсна комісія Виконавчого комітету Житомирської міської ради. Юрій Безбородов народився 27 квітня 1977 року в місті Шостка Сумської області.

З 1994 року по 1995 навчався у Харківському Державному Художньому училищі за напрямком «Художнє оформлення», а після підготовки до вступу у 1995 році склав іспити до Харківського Державного Технічного Університету Будівництва та Архітектури на факультет «Архітектура житлових та громадських будівель та споруд».


Під час навчання брав активну участь у соціальному студентському житті, займався різноманітними організаційними питаннями. На третьому курсі почав працювати лаборантом на Кафедрі архітектурного проектування, де займався науковою працею з теорії архітектури. У 2000 році отримав диплом бакалавра, а у 2001-му - спеціаліста.


Після закінчення університету відразу працював за фахом у архітектурній майстерні «Архтель», міста Харків. У 2002-му році погодився на пропозицію працювати архітектором у Москві, де отримав величезний досвід з проектування як приватного житла, архітектурно-планувальних рішень житлових комплексів, так і у девелопменті торгово-розважальних комплексів.


У 2007-му році повернувся до Києва, де працював у англійській архітектурній фірмі «Сіферт Архітект» до 2008-го року. 2008-2009 – головний архітектор у КП «Київське Інвестиційне Агентство».

Вчора

Сторінки:
Нагору