БЕР
П'ятниця
29
08:43

​Ігор Гундич після перевірки робіт у Словечанській школі доручив розірвати договір із підрядником та зобов’язав його компенсувати збитки

Упродовж 2 тижнів із підрядником, який працював у Словечанській школі і допустив через незавершені роботи підтоплення закладу дощем, Житомирська ОДА розірве договір. Про це повідомив голова ОДА Ігор Гундич після огляду об’єкту та перевірки виконання його доручення.

«Після виїзду до Словечанської школи я прийняв кардинальне рішення – упродовж двох тижнів розірвати договір із підрядником. Відповідне доручення вже отримав керівник департаменту архітектури, містобудування та ЖКГ. За цей час підрядник зобов’язаний перекрити дах та за власний рахунок ліквідувати всі пошкодження у школі, що виникли внаслідок дощу», – заявив Ігор Гундич.


Голова ОДА поставив конкретний дедлайн виконавцям робіт: завершити перекриття даху у закладі вже до п’ятниці, 01 грудня. Також підрядник власним коштом до кінця наступного тижня покриє збитки, які поніс навчальний заклад через підтоплення.


«Після скарги місцевих жителів одразу виїхав у Словечне – особисто переконатися, що підрядник виконує завдання і перекриває дах вночі. Якщо фірма не може спрацювати в терміни і допускає помилки – буде перероблювати самостійно. Після перекриття даху та підсихання школи всередині підрядник займеться внутрішніми відновлювальними роботами – за власний рахунок компенсовуватиме нанесені збитки», – повідомив Ігор Гундич.


Вночі з 27 на 28 листопада на об’єкті працювали 18 осіб бригади підрядника. Працівники виходитимуть у 2-3 зміни, аби якомога швидше закрити увесь дах школи від дощу. Пояснюють ситуацію із намоканням третього поверху тим, що несвоєчасно отримали від постачальника матеріали – профнастил. Проте відповідальність із себе підрядник не знімає – виправлятиме збитки за власний рахунок.


Голова ОДА Ігор Гундич попередив, що особисто проконтролює роботи та звернувся до інших виконавців робіт:


«Хочу, щоб всі підрядники зрозуміли: для мене ні відстань, ні час доби, ні день тижня не є перешкодою, аби тримати руку на пульсі і бачити, де ви даєте в штангу».

Вчора

Сторінки:
Нагору