КВІ
П'ятниця
19
02:29

Ігор Гундич​: ​Житомирщина посилила підготовку до осінньо-зимового періоду

Житомирщина посилила роботу у напрямку підготовки до осінньо-зимового періоду і всі об’єкти, підготовка яких була запланована, технічно готові: на 99% готові об’єкти соціальної сфери та на 100% житловий фонд.

Про це повідомив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич сьогодні, 2 жовтня, під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.


«На 99% готові об’єкти соціальної сфери до осінньо-зимового періоду та на 100% житловий фонд. Що стосується теплових лічильників, то ще 141 прилад обліку вже встановлено та у 211 об’єктах розпочато монтаж. 75% будинків області до кінця року будуть із тепловими лічильниками», – сказав Ігор Гундич.


Також він додав, що наразі вирішується надзвичайна ситуація, яка сталася у Бердичеві, внаслідок аномального граду: «Із Бердичівського міського бюджету на подолання наслідків негоди виділено 1,6 млн грн та з обласного резервного фонду 4 млн грн, за рахунок яких буде придбано 40 тис листків шиферу до попередніх 10 тисяч для ремонту дахів будинків населення».


«Щодо дорожньої сфери – 84% техніки вже підготовлено. Також по плану іде заготівля солі та фрикційними матеріалами», – повідомив Ігор Гундич.

Вчора

Сторінки:
Нагору