КВІ
Четвер
25
13:12

​Керівник поліції області провів виїзний прийом громадян в Андрушівці

28 березня очільник ГУНП В’ячеслав Печененко спілкувався з жителями міста та району безпосередньо в Андрушівському відділенні поліції.Серед актуальних для людей питань правопорядку – якість досудового розслідування та покарання за вчинені правопорушення.

Загалом під час попереднього запису шестеро громадян повідомили про наміри звернутись особисто до керівника поліції області за допомогою. На зустріч приходили перевожно удвох.


Озвучені жителями Андрушівщини проблемитипові й для інших районів. Зокрема, йшлося про терміни проведення досудового розслідування у кількох провадженнях, невирішені спори по розподілу майнових паїв, конфлікти (уявні або реальні) між підприємцями. Були і заяви про неправомірні дії окремих суб’єктів господарювання та представників влади.


- Уся отримана інформація буде перевірена для прийняття у подальшому відповідних рішень, - прокоментував начальник ГУНП.


Після прийому громадян відбулась зустріч з керівниками органів влади та місцевого самоврядування - очільницею Андрушівської райдержадміністрації Катериною Курсон, головами районної ради та Червоненської об’єднаної територіальної громади відповідно Олександром Осадчуком і Юрієм Ящуком та мером м. Андрушівки Володимирем Бойком. Розмова стосувалась питань правопорядку та безпеки у районі. Зокрема, необхідності активізації проекту «Безпечне місто» та планів по створенню поліцейської станції на території Червоненської ОТГ.


- Сподіваюсь, що райцентр уже цього року отримає додаткові камери відеоспостереження, що є (перевірено практикою) ефективним і для превенції правопорушень, і для їх розкриття, - сказав В’ячеслав Печененко.

Вчора

Сторінки:
Нагору