БЕР
Вівторок
19
11:27

​На Житомирщині чиниться неправомірний тиск на «Батьківщину»

На Житомирщині чиниться неправомірний тиск на представників «Батьківщини», які опонують районній владі у вирішенні важливих питань розбудови закладів охорони здоров’я в Бердичівському районі.

Одразу трьом членам ВО «Батьківщина» (серед яких - депутат Бердичівської районної ради від ВО «Батьківщина» Лариса Радкевич та голова районної виборчої комісії Наталія Гуменюк) вручили повідомлення про звільнення з роботи, за підписом ТВО головного лікаря КНП «ЦПМСД» Ровкової Н.М., у зв’язку з «реорганізацією підприємства» та виведенням посад зі штатного розпису підприємства (фельдшер і санітарка). За наявною інформацією, більше нікому з працівників Центру подібні повідомлення про звільнення не вручалися.


Як повідомляє прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», спроба незаконного звільнення людей по їх партійній приналежності вказує на царювання беззаконня на теренах Бердичівського району.


«Тиск на партію не зупинить нас. Якщо хтось вирішив перевірити нас на міцність, ломаючи життя людей та використовуючи адмінресурс, то хай знають - нічого в них не вийде. Ми задіємо ряд механізмів та дамо ефективну відсіч тим знахабнілим корупціонерам, які використовують службові посади для політичного тиску на людей, працюючи в інтересах партії влади», – зазначила Анжеліка Лабунська, голова Житомирської обласної «Батьківщини».

Вчора

Сторінки:
Нагору