БЕР
Четвер
28
18:33

​На Житомирщині скоєно напад на депутата від «Батьківщини»

Сьогодні в Бердичеві на Житомирщині у дворі власного будинку невідомі по-звірячому побили голову фракції ВО «Батьківщина» в Бердичівській міськраді, редактора опозиційного до місцевої влади видання «Бердичів Діловий» Валерія Шелепу.

За інформацією прес-служби Житомирської обласної парторганізації, напад на депутата було скоєно вранці, коли він вийшов з під’їзду будинку до автомобіля, щоб відвезти до школи дитину.


Бандити завдали представнику «Батьківщини» серйозних тілесних ушкоджень. Для надання потерпілому медичної допомоги викликали «швидку».


«Цей випадок якнайкраще засвідчує, що, на відміну від псевдоактивістов, яким злегка псують автомобілі, ті, хто говорить привселюдно правду, ризикують не тільки своїм майном, а й життям», – ідеться в повідомленні прес-служби.


Представники «Батьківщини» нагадують, що кілька років тому невідомі спалили автомобіль Валерія Шелепи. Колектив видання «Бердичів Діловий», редактором якого є Валерій Шелепа, завжди боровся за справедливість, виступаючи проти свавілля в місті.


«Виявляється, говорити в Бердичеві правду, яка ріже очі можновладцям, доволі небезпечна справа», – підсумовують у Житомирській обласній парторганізації ВО «Батьківщина».


Наразі Валерій Шелепа перебуває в травматологічному відділенні лікарні.


«Ранок розпочався з нападу боксерів біля під’їзду. Зараз у травматології», – написав він у Facebook.

Сторінки:
Нагору