БЕР
Вівторок
19
12:24

​На Житомирщині слідчі ДБР затримали на збуті наркотиків посадовця Управління протидії наркозлочинності поліції. ФОТО

Внутрішня безпека НПУ та слідчі ДБР, під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України, задокументували та затримали очільника одного з підрозділів Управління протидії наркозлочинності (УПН) поліції Житомирщини. Капітан поліції замість боротьби з кримінальним бізнесом налагодив його розвиток на ввіреній території.

Працівники Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили інформацію про причетність до злочинної діяльності одного зі співробітників керівного складу поліції Житомирської області. Начальник міжрайонного сектора УПН був викритий на організації схеми розповсюдження наркотичних засобів та сировини.


За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницький, за процесуального керівництва ГПУ, розпочалии кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України.

Посадовець поліції надавав наркотичні засоби та наркосировину дилерам для подальшого збуту ними на території міста Бердичева та Бердичівського району, отримуючи кошти від прибутку.


Оперативники УВБ та слідчі ДБР провели оперативні закупки марихуани у капітана поліції. Після проведення експертизи, на черговому збуті наркотичного засобу зловмисника затримали. Під час особистого обшуку у дилера в погонах виявлено метадон.


На підставі ст.208 КПК України фігуранта злочину затримано. Йому оголошено підозру та найближчим часом буде обрано запобіжний захід. За вчинене посадовцю поліції загрожує позбавлення волі. Тривають подальші слідчі дії, з метою встановлення спільників дилера та притягнення їх до відповідальності.

Вчора

Сторінки:
Нагору