БЕР
Вівторок
19
06:51

​На Житомирщині судом взято під варту з можливістю внесення майже 141 тисячі гривень застави лідера наркоугрупування

30 липня обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 140960 гривень 44-річному жителю Нікополя Дніпропетровщини. Чоловіка поліцейські ГУНП Житомирщини затримали 28 липня, а його поплічника – 25 липня. Нині обох взято під варту.

Нагадаємо, що обох жителів Дніпропетровщини обґрунтовано підозрюють у замаху на вбивство, а також у причетності до злочинного наркоугрупування, одного з найбільших в Україні. У ході досудового розслідування виявлено та вилучено автомат Калашникова, пістолети, глушники, вибухівку, інші речові докази.


44-річному чоловікові, який, за наявною інформацією, є лідером злочинного осередку, 29 липня було оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


Його 32-річному поплічнику інкримінуються діяння, передбачені ст. 15 (Замах на злочин), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.


30 липня Корольовський районний суд м. Житомира, розглянувши клопотання поліції, подане під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, визначило запобіжні заходи обом чоловікам. Старшому – взяття під варту з можливістю внесення застави, молодшому – взяття під варту без можливості внесення застави.


Заходи поліції із викриття протиправної діяльності наркоугрупування тривають.

Вчора

Сторінки:
Нагору