БЕР
Вівторок
19
12:46

​На Житомирщині врятували дівчину з крижаної води. ФОТО

23 листопада біля 07:00 до 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бердичів місцяни повідомили, що не далеко від підрозділу на р. Гнилопять тоне людина. Вже за лічені секунди черговий караул рятувальників у складі 5 чоловік прибули на місце пригоди.

З’ясувалося, що біля мосту на відстані 30 м від берега знаходиться 18-річна дівчина, яка ледве трималася на поверхні води, хапаючись руками за тонку кригу. Бійці ДСНС кинули потопаючій рятувальне коло, до якої вони заздалегідь прив’язали мотузку. Дівчина перебувала у шоковому стані, але змогла вхопитися за нього і таким чином рятувальники підтягнули її до берега. Один з місцевих жителів за допомогою довгої палиці проламував кригу, тим сам, забезпечивши вільне просування потерпілої до берега.


Замотавши потерпілу у ковдру, вогнеборці, на руках доставили її до пожежної частини. Там вони викликали медиків та надали першу долікарську допомогу, ретельно розтерши тіло спиртом для зігріву.


Медики ж госпіталізували дівчину до реанімаційного відділення Бердичівської центральної міської лікарні. За словами лікарів – ще б декілька хвили і людина загинула. Крім того, рятувальники дістали з річки верхній одяг дівчини та рюкзак, в якому заходилися її документи. Наразі фахівцями встановлюються всі обставини даної пригоди.

Вчора

Сторінки:
Нагору