БЕР
П'ятниця
29
10:03

​Найгучніша подія літа – офіційний етап ЕММА УКРАЇНА 2019 у Житомирі. Анонс

29 червня у Житомирі вдруге проведуть офіційний етап чемпіонату України з автозвуку та тюнінгу ЕММА 2019. Цього року на чемпіонат привезуть найгучніший автомобіль Європи від команди «Virtuoz Studio». Під час події буде представлено 70 тюнінгованих автомобілів з України та Європи.

Співорганізаторами ЕММА у Житомирі вдруге виступає Житомирський обласний туристичний інформаційний центр. Директор ТІЦу Василій Кравчук розповідає:


«Минулого року чемпіонат пройшов на високому рівні і організатори знову обрали Житомир для проведення події. Цього року у нас більший майданчик події, більше приємних сюрпризів та цікавинок. До нас завітають учасники з Одеси, Львова, Кременчука та інших міст України, а також з Європи. Можна буде поспілкуватися з переможцями минулих етапів чемпіонату».


Також у програмі ЕММА 2019 безліч конкурсів, майданчик з розвагами для дітей та зона барбекю. Серед подарунків – останні новинки електроніки для тюнінгу автомобіля.


Офіційний етап чемпіонату України ЕММА 2019 відбудеться у суботу, 29 червня, на парковці ТЦ «METRO» з 10.00 до 18.00 год. Вхід – вільний.

Вчора

Сторінки:
Нагору