БЕР
Четвер
28
13:01

​Нардеп Рабінович сфальсифікував свої податкові декларації, замовчуючи мільйонні витрати?

Журналіст Василь Кручтак опублікував у своєму фейсбуці черговий компромат на народного депутата Вадима Рабіновича. Зокрема, він подав до Національного антикорупційного бюро (НАБУ) заяву, в якій звинувачує Рабіновича у приховуванні витрат у податкових деклараціях.

«Давид Рабінович, коли ви в прямому ефірі телеканалу NewsOne заявляли про мою причетність до так званого «яєчного замаху» на вас, то такі заяви необхідно підкріплювати конкретними фактами!


От, наприклад сьогодні я звернувся до НАЗК з повідомленням про виявлення недостовірних відомостей та ознак незаконного збагачення у деклараціях народного депутата України Рабіновича Вадима, поданих за 2015 та 2016 роки, а також я звернувся до НАБУ з ПОВІДОМЛЕННЯМ про вчинення кримінального правопорушення (в порядку ст. 214 КПК України) і всі свої повідомлення на відміну від вас, Давид, я підкріпив фактами», - так блогер відповів на звинувачення нардепа у замаху на нього.


Документи оприлюднила інформаційна агенція «Українські новини». Василь Крутчак апелює до того, що Рабінович у деклараціях про доходи за 2015 та 2016 роки не подав інформації про орендований в Обухові будинок, площа якого 600 кв. м. Журналіст стверджує, що загальна вартість оренди за цей період становить від 5,8 до 8,4 млн гривень. Такий розмір витрат значно перевищує визначений на законодавчому рівні ліміт в обсязі 344,5 тис. грн.


До того Василь Крутчак оприлюднив інформацію, що Рабінович, маючи ізраїльське громадянство, приховує соціальні внески, які сплачує за кордоном.

Вчора

Сторінки:
Нагору