БЕР
Вівторок
19
04:47

Освітній процес в навчальних закладах Житомира призупинено до 7 березня включно

​5 березня в прес-центрі Житомирської міської ради заступник міського голови Сергій Кондратюк провів позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Розглянувши питання щодо доцільності відновлення навчально-виховного процесу в закладах освіти міста, члени комісії одноголосно вирішили продовжити обмежувальні заходи до 7 березня 2018 року, як було визначено протокольним рішенням комісії від 2 березня 2018 року №7.


Нагадаємо, 2 березня члени міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій одноголосно прийняли рішення «Про обмеження споживання природного газу в Житомирі».


Цього ж дня міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження «Про призупинення освітнього процесу», яким із 03 по 07 березня освітній процес в навчальних закладах міста Житомира було тимчасово призупинено.


5 березня Обласна комісія з питань ТЕБ та НС 5 березня прийняла рішення продовжити призупинення навчального процесу до 7 березня включно у навчальних закладах Житомирщини, які для опалення використовують природний газ.

Вчора

Сторінки:
Нагору