БЕР
Вівторок
19
05:36

​Перший заступник голови Житомирської «Батьківщини» Віталій Сорока провів брифінг для ЗМІ

Під час брифінгу Віталій Сорока розповів, що чим ближче до виборів, чим зрозуміліше, що нинішня влада приречена – тим жорсткіший опір вона чинить. Оскільки ніяких реальних аргументів проти опонентів в неї немає, вона застосовує найбрудніші технології, провокації, фальсифікації і відверту брехню. Найбільше бруду і наклепів ллється на адресу Юлії Тимошенко, справжнього лідера народної підтримки, головного ворога корумпованої влади.

Особливий наголос провокатори і фальсифікатори роблять на тезі, що ставить під сумнів патріотизм Тимошенко, її жорстку позицію в питанні протидії російської агресії і повернення окупованих територій Донбасу та Криму. Але жодних фактів, які підтверджували ці сумніви немає. Навпаки, усі дії Тимошенко, усі голосування фракції «Батьківщина», усі заяви – все лише підтверджує непохитність її патріотичної позиції – агресія має бути припинена, територіальна цілісність України – відновлена, мир має бути лише на умовах України і в інтересах українців.


Як повідомив Віталій Сорока журналістам, насправді за закидами на адресу Тимошенко провладні агітатори ховають дії свого замовника – чинної влади, для якої патріотизм – лише фальшива ширма. От тільки факти – вперта річ, і їх не сховати. І вони чітко вказують, хто є головним партнером Путіна і інструментом проведення його політики. Це – Порошенко.


Фактично він пішов на всі умови Путіна під час перших і других мінських перемовин. Він погодився залишитися за скобками Крим. Порошенко і надалі робить все, щоб Україна виконувала путінські умови – зокрема амністію бойовикам, які вбивали українських воїнів, наших захисників, створення сепаратистами власних органів влади, судів, поліції та силових структур, так званих «вибори», які відбуватимуться під дулами автоматів окупантів, особливий мовний режим, пряме співробітництво сепаратистських анклавів з Росією. Все це чорним по білому написано в Мінських угодах. І тепер Порошенко вимагає, що усе це було здійснено через закон про особливий статус Донбасу – який він вже вдруге проштовхнув через раду руками БПП і Оппоблоку. Це – заморожування конфлікту в інтересах Росії.


Порошенко «кришує» російських агентів в самій Україні. Люди з російськими паспортами призначаються ним не просто на державні посади, а на посади у спецслужбах. Яскравий приклад – Семочко. ЗМІ викрили цю історію. Порошенко мовчить. Бо що йому залишається?


“Батьківщини”вважає, що чинна влада публічно підтримує Медведчука – кума Путіна і провідника його інтересів. Забезпечивши йому статус учасника перемовин – при цьому не з російської, а з української сторони. Медведчук особисто від Порошенка отримав привілей літати власним літаком до Москви (при тому, що авіаційне сполучення з Росією припинено). Сам Медведчук каже, що в Москві виконує доручення Порошенка. В самій Україні Порошенко захищає бізнес Медведчука - зокрема із торгівлі бензином і скрапленим газом.


Порошенко співробітничає з Опозиційним блоком – головною проросійською силою в Україні. Нам розповідають, що він хоче зробити з них «ручних опонентів». Але насправді він сам стає «ручним» для Опоблока, а фактично – Кремля. Ось три голосування лише минулого четверга, які неспростовно підтверджують існування коаліції БПП і Опоблоку.


БПП і Опоблок разом проштовхували продовження дії закону про особливий статус Донбасу.


БПП і Опоблок разом торпедували узгоджений більшістю фракцій (і «Батьківщиною» також) проект закону про державний статус української мови, який має замінити одіозний «закон Колесниченка- Ківалова». І після цього Порошенко має нахабство писати на свої передвиборчих плакатах гасла про мову?


БПП і Опоблок разом валили проект закону, який прирівнював пропаганду «русского мира» до комуністичної та нацистської пропаганди, розроблений, зокрема, депутатами «Батьківщини»


Віталій Сорока заявив, що справжньою патріотичною силою, здатною протистояти російській агресії та мародерству і корупції чинної влади, є саме «Батьківщина». Люди це розуміють – і саме в їхній підтримці наша сила. Брехня і провокації не пройдуть. Разом переможемо. А всі, хто зараз планує провокації і бере в них участь мають розуміти – за злочини проти народу доведеться відповідати. Кожному.


Прес-служба Житомирської обласної партійної організації ВО “Батьківщина”


Вчора

Сторінки:
Нагору