КВІ
П'ятниця
19
22:11

​Петро Порошенко на Житомирщині відсторонив від посади голову держадміністрації

28 лютого 2017 року Президент України Петро Порошенко підписав Розпорядження про відсторонення Анатолія Шишковського від посади голови Брусилівської районної державної адміністрації Житомирської області.

«Відповідно до частини третьої статті 154 Кримінального процесуального кодексу України відсторонити ШИШКОВСЬКОГО Анатолія Леонідовича від посади голови Брусилівської районної державної адміністрації Житомирської області», - йдеться в офіційному документі.


Як повідомлялося раніше, в Житомирській області голову однієї із райдержадміністрацій було затримано під час одержання хабара на суму 5 тис грн.


За результатом розгляду клопотання прокуратури області про взяття під варту рішенням Корольовського районного суду м. Житомира посадовцю обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.


На даний час вирішується питання про оскарження рішення суду в апеляційному порядку. Досудове розслідування триває.


Слідчим відділом прокуратури Житомирської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) КК України.

Сторінки:
Нагору