КВІ
П'ятниця
19
07:23

​Під час урочистого свята у ЖНАЕУ випускникам вручили дипломи «магістрів»

Майже 600 випускників Житомирського національного агроекологічного університету 31 січня отримали дипломи ОКР «Магістр» денної та заочної форми навчання. Документи про здобуту освіту під час урочистого свята їм вручав ректор ЖНАЕУ Олег Скидан, а також проректор з навчальної роботи ЖНАЕУ Юзеф Цаль-Цалко.

«Житомирський національний агроекологічний університет – це навчальний заклад майже із столітньою історією і традиціями, частиною яких став кожен із вас, - звернувся ректор Олег Скидан до випускників. - Університет живе своїми студентами, ми змінюємося і розвиваємося разом з вами і заради вас. Пишаємося нашими студентами і випускниками та впевнені, що й ви гордо понесете по життю звання «випускника Житомирського національного агроекологічного університету». Щастя і добра вам, миру і реалізації на професійній ниві. Диплом – це лише старт для нового життя, тому бажаю максимально використати цей шанс, аби у подальшому робота за обраним фахом приносила вам лише задоволення. Двері нашого університету відкриті для вас завжди. Чекаємо з новими ідеями, пропозиціями про співпрацю, викладачі готові вас підтримати і підказати у будь-яку хвилину, адже ми всі одна родина – велика родина Житомирського агроуніверситету. Дякую вам і дякую вашим батькам та наставникам, адже разом ми виховали нове покоління українців, яке розбудовуватиме державу, розкриватиме її економічний та аграрний потенціал, працюватиме у сфері екології й права, лісового господарства, енергетики, ветеринарної медицини, тощо. Саме такий широкий спектр спеціальностей сьогодні пропонує агроуніверситет у Житомирі. Ми не стоїмо на місці і адаптуємось до потреб часу і ринку праці, налагоджуємо контакти з іншими навчальними закладами та установами, маємо європейських партнерів, з якими реалізовуємо спільні проекти, проводимо всеукраїнські та міжнародні заходи. Втім, ключове місце у всіх цих процесах, займають наші студенти і я радий, що нині маємо чергову можливість підвести певні підсумки і презентувати нову когорту молодих фахівців. Ще раз зі святом вас, наші випускники».

Також із нагоди випуску студенти отримували вітання від своїх деканів та викладачів. Про роки навчання, здобутки і перспективи своїх студентів говорили декан агрономічного факультету Олександр Саюк, декан факультету ветеринарної медицини Анатолій Ревунець, декан факультету екології і права Євген Данкевич, декан факультету економіки та менеджменту Олександр Опалов, декан технологічного факультету Михайло Кривий, декан факультету обліку і фінансів Максим Степура, а також декан факультету інженерії та енергетики Ярослав Ярош.

Під час урочистої частини присутні вшанували загиблих за роки Другої світової та у зоні проведення АТО студентів, випускників та викладачів Житомирського національного агроекологічного університету.

Крім цього, для «магістрів» свої співочі та музичні таланти у цей день дарували студенти і творчі колективи ЖНАЕУ.

Зі словами вдячності до своїх викладачів зверталися й випускники – представники усіх факультетів університету.

Вчора

Сторінки:
Нагору