БЕР
П'ятниця
29
13:13

​Поліція розслідує фінансування брудної кампанії проти уряду Яценюка, - Антон Геращенко

Національна поліція розслідує заяви депутата-втікача Олександра Онищенка про десятки мільйонів доларів, які були витрачені на фінансування брудної кампанії проти уряду Арсенія Яценюка. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив народний депутат Антон Геращенко.

Він наголосив, що "відставка Арсенія Яценюка супроводжувалася брудною кампанією, проплаченою корупційними грошима, організованою на замовлення Олександра Онищенка".


"У Онищенка була велика кількість виконавців, у тому числі у Верховній Раді, які брали гроші за організацію дискредитаційних кампаній, які організовували голосування за гроші проти ініціатив Прем'єр-міністра", - сказав він.


Геращенко зазначив, що розміщувалися платні білборди з антипрем'єрськими гаслами, були проплачені десятки мітингів і палаточні містечка біля Кабміну.


"Поліція буде з'ясовувати факти: хто і як проплачував за організацію подібних акцій, звідки взялися ці гроші, чи не є вони джерелом політичної корупції", - повідомив він.


"Це буде велике розслідування, яке допоможе очистити Україну від політичної корупції", - сказав народний депутат.


Геращенко також додав, що якби Онищенко і його спільники виступали публічно без грошей - це була б нормальна політична діяльність.


"Але коли в нашій країні політики продають себе і свій вплив за гроші - це називається політичною корупцією", - резюмував він.

Сторінки:
Нагору