КВІ
Четвер
18
21:58

Скрипалі з Житомирщини – стали найкращими на Всеукраїнському фестивалі музичного мистецтва

На VIII Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Музична школа -2017», що нещодавно пройшов у Києві, ансамбль скрипалів Коростишівської дитячої музичної школи «Cantabile» (керівник – старший викладач Наталія Мілентіївна Кириченко, концертмейстер - Катерина Гробчук) став лауреатом І премії.

Суперниками наших музикантів стали оркестри, ансамблі, скрипалі музичних шкіл із різних областей України, але, незважаючи на серйозну конкуренцію, школярі показали достойний результат. Впевненій перемозі передувала ще низка підкорених вершин. Учні Наталії Мілентіївни протягом багатьох років стають переможцями на конкурсах різного рівня : місцевих, обласних, регіональних та всеукраїнських.


Тож і 2017 рік не став винятком. Дитячий колектив у складі Кондратюк Катерини, Левківської Ілони, Ліневича Даніїла, Онищенко Каміли, Пікульського Бориса, Сторчака Нікіти, Черепанової Ірини, продемонстрував високий рівень професійної та виконавської підготовки. Лауреатом 1 премії у категорії сольного виконання стала також вихованка Наталії Мілентіївни. Це Кондратюк Катерина, учениця 7 класу Коростишівської ДМШ.


Саму ж Наталію Мілентіївну було відзначено дипломом «За багаторічну високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва». Так що високу планку керівник та її колектив тримають гідно.


Після фестивалю у наших юних музикантів залишилися чудові враження, сподобався великий концертний зал, була змога почути інші виступи, поспілкуватися.


Александрович Наталія

Вчора

Сторінки:
Нагору