КВІ
П'ятниця
19
11:36

​Танцюристи з Житомирщини стали золотими переможцями на Фестивалі в Чернігові

З впевненою перемогою повернулися юні коростишівські танцюристи «OIympus Dance CIub» з Дев’ятого Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Нове покоління», що відбувся в Чернігові 26 березня.

Незважаючи на велику конкуренцію, адже в заході взяли участь танцювальні колективи з різних областей України і, навіть,з Гомеля (Білорусія), колектив «Олімп» виборов дві золоті нагороди. Для наймолодших учасників, віком 5-6 років, участь у фестивалі стала вдалим дебютом.


Організатори фестивалю, що відбувся на головній сцені Чернігівщині – в облмуздрамтеатрі імені Шевченка ,мали на меті: вдосконалення танцювальної майстерності, обмін досвідом між колективами, а також привернення уваги молодого покоління до занять танцями за для популяризації здорового і активного способу життя. Жоден танцювальний номер не залишився поза увагою компетентного журі, члени якого - знавці професійної хореографії з Чернігова та Києва.


«Олімп» - єдиний танцювальний колектив, що представляв честь Житомирщини на фестивалі. Вже багато років вихованці та тренери працюють над вдосконаленням танцювальної майстерності. Учасники колективу неодноразово брали участь у фестивалях різного рівня та отримували перемоги. Тож на Чернігівській сцені їх виступи у номінаціях хіп-хоп та стріт-шоу були визнані одними з найкращих. Колективи-переможці отримали дипломи та статуетки.


І хоча поїздка на фестиваль була далекою та досить виснажливою, враження від участі в заході у учасників колективу «Олімп» та їх тренерів залишилися чудові. Тож побажаємо юним танцюристам подальших успіхів та перемог.


Александрович Наталія

Вчора

Сторінки:
Нагору