БЕР
Четвер
28
16:20

​У «бурштиновій республіці» Житомирщини виявили масштабну мережу Інтернет-казино

Прокуратура Житомирщини спільно з органами правопорядку продовжує викривати протиправну діяльність гральних закладів. Зокрема у п’ятницю, 30 березня 2018 року, Коростенською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в області та Головного управління Національної поліції припинено діяльність трьох нелегальних гральних закладів у смт. Олевськ.

Цього разу спритники задля незаконного збагачення замаскували свою протиправну діяльність під вивісками «Золота підкова», «Спорт-лото» та «Лото-маркет» у приміщеннях, розташованих у центрі селища міського типу.


Під час проведення оперативних (слідчих) дій у межах кримінального провадження за ч.1 ст. 203-2 КК України проведено санкціоновані обшуки у місцях організації нелегального бізнесу.


У ході обшуків виявлено та вилучено 35 системних блоків та стільки ж моніторів, а також 10 гральних автоматів, грошові кошти та чорнові записи, які підтверджують незаконну діяльність.


Наразі готується клопотання до суду про накладення арешту на вилучене майно.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом проводить відділення місцевої поліції.


Процесуальне керівництво здійснює Коростенська місцева прокуратура.

Сторінки:
Нагору