КВІ
Субота
20
16:28

​У Житомирі запрацював оновлений сервісний центр МВС

Відтепер жителі та гості обласного центру мають можливість отримати понад 200 послуг з реєстрації та перереєстрації авто, видачі та заміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість тощо. Роботу центру 27 березня презентував начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

- Одне з основних завдань реформи МВС – створення комфортних умов для отримання адміністративних послуг населенням. Упровадженням його і є відкриття сучасних сервісних центрів МВС. У Житомирі запрацював і надає якісні та швидкі послуги вже 57-й центр, відкритий в Україні, - повідомив він.


Усі центри працюють за принципом екстериторіальності, тобто громадяни можуть звернутися за послугами до будь-якого сервісного центру, незалежно від місця проживання чи реєстрації. У Житомирському центрі послуги громадянам надають 16 адміністраторів. За добу понад 200 відвідувачів можуть провести необхідні операції та отримати документи.


Сервісний центр працює за принципом прозорого офісу, оснащений сучасною інформаційною системою, електронною чергою, планшетом оцінки якості обслуговування. У приміщенні є й ігровий куточок, де відвідувачі з дітьми можуть комфортно очікувати своєї черги. Тут же облаштоване місце буккросингу з популярною та сучасною літературою. Для маломобільних та людей з інвалідністю передбачені відповідні умови.


Однією з новацій у роботі центру є можливість перевірити он-лайн його завантаженість за допомогою веб-камери на сайті Головного сервісного центру.


Крім того, нині запущено і мобільний сервісний центр МВС – спеціально обладнаний автомобіль може виїздити у населені пункти області, де є висока потреба у наданні відповідних послуг.


Довідково: сервісний центр МВС знаходиться на виїзді з м. Житомира (за готелем «Ялинка»). Його адреса: с. Довжик, вул. Богунська, 1а. Фахівці центру приймають відвідувачів з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45.

Вчора

Сторінки:
Нагору