БЕР
Четвер
28
19:07

​Юлія Тимошенко стабільно очолює рейтинг довіри виборців

Про це свідчать дані опитування, проведеного Центром «Соціальний моніторинг», Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка і Інститутом аналізу та прогнозування.

Як показують численні соціологічні опитування, у рейтингу довіри виборців впевнено лідирує Юлія Тимошенко. Ось і проведені нещодавно нові дослідження довели, що сьогодні лідеру ВО «Батьківщина» довіряє більшість (25,4%) респондентів. Впевнено лідирує Юлія Тимошенко і серед кандидатів на посаду Президента України. За лідера «Батьківщини» проголосувало б 13,6% виборців, і це більше, ніж кількість тих, хто віддав би свої голоси за діючого Президента України Петра Порошенка, що свідчить про падіння рейтингу довіри до діючої влади.


Водночас якби вибори народних депутатів відбулися найближчим часом, то прохідний бар’єр подолало б усього шість політичних партій, серед яких фаворитом є саме Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Далі йде «Блок Петра Порошенка «Солідарність», партія «За життя», «Опозиційний блок», «Радикальна партія Олега Ляшка» та «Громадянська позиція».


Проведені опитування також показали, що більшість громадян України підтримують ВО «Батьківщина» та її лідера Юлію Тимошенко у питанні продовження мораторію на продаж землі. Адже 71,8% респондентів висловилися проти скасування мораторію та відкриття ринку землі, і лише 16,4% опитуваних підтримують продаж української землі, ще 11,8% не змогли відповісти на поставлене питання.

Сторінки:
Нагору