КВІ
П'ятниця
19
04:44

​В Житомирській області контрабандист перекинувся на «Мітсубісі» втікаючи від прикордонників

В Житомирській області втікаючи від співробітників Держприкордонслужби перекинувся автомобіль «Мітсубісі L-200». Як з’ясувалося, позашляховиком керував наш співвітчизник. Чоловік намагався незаконно перемістити партію тютюнових виробів.

Викрили порушника співробітники внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства, які завчасно отримали інформацію про спробу контрабанди товарів. Тож ймовірний напрямок руху порушника був додатково посилений.


Майже опівночі прикордонники на одній з доріг поблизу пункту пропуску «Виступовичі» помітили транспортний засіб. Автівка «Міцубісі L-200» слідувала в тилові райони України.


На вимогу зупинитися кермувальник автомобіля не відреагував та лише додав швидкості. Прикордонники викликали групу підкріплення та почали переслідування. Однак водій-втікач не впоравшись з керуванням автомобіля з’їхав в кювет та перекинувся. При спробі втекти з місця події порушника затримали, він виявився громадянином України.


В автомобілі співробітники внутрішньої безпеки прикордонного відомства виявили ящики з сигаретами. Загалом чоловік спакував близько 6,5 тисяч пачок тютюнових виробів.


На водія складений протокол за злісну непокору військовослужбовцям Державної прикордонної служби України. Крім того, на місце також були викликані співробітники Нацполіції, які зафіксували правопорушення за порушення правил дорожнього руху.


Нараз триває подальша перевірка та з’ясування всіх обставин.

Вчора

Сторінки:
Нагору