БЕР
Вівторок
19
06:34

​Віктор Развадовський та Спілка учасників АТО і волонтерів Чуднівщини відзначені Подякою Житомирського військового госпіталю

У 29 річницю проголошення Декларації про державний суверенітет України за розуміння, співпрацю та постійну допомогу Житомирському військовому госпіталю, у тому числі його поліклініці, керівництво військової частини А1065 в особі провідного хірурга, т.в.о. командира в/ч Володимира Тренчука відзначило Подякою народного депутата України, учасника бойових дій, ліквідатора наслідків аварі на Чорнобильській АЕС Віктора Развадовського та громадську організацію «Спілка учасників бойових дій та волонтерів АТО» міста Чуднів та Чуднівського району.

Так, впродовж триваючої російсько-української війни, з метою поліпшення матеріальної бази військового медичного закладу для підвищення якості надання медичної допомоги захисникам України, облаштування їхнього побуту у шпиталі, парламентарій та його земляки-учасники АТО закупили і передали військовому госпіталю штативи для інфузій, тонометри, безконтактні термометри, комп'ютерну техніку, холодильне обладнання, бойлери, праски та сантехніку.


- Висловлюємо вам щиру подяку за ваш особистий внесок у загальну справу розвитку Збройних Сил України, забезпечення національних інтересів і безпеки України, зміцнення незалежності та суверенітету нашої держави. Миру, добра вам та життєвої наснаги для нових звершень! – сказав під час вручення Подяки чуднівським учасникам АТО Павлу Брюханову та Анатолію Осінському полковник медичної служби Олександр Гнесь.







Тарас ЖИЛА,

світлини - з архіву

Вчора

Сторінки:
Нагору