БЕР
Вівторок
19
07:26

​Віталій Бунечко представив голову Бердичівської РДА

Із 15 листопада Бердичівський район із керівником – розпорядження про призначення голови райдержадміністрації Людмили Димидюк підписав Президент України Володимир Зеленський. Представив новопризначеного голову активу та громадськості району сьогодні, 18 листопада, голова ОДА Віталій Бунечко.

«Саме Людмила Димидюк першою від Житомирської області подала свою кандидатуру до участі у проєкті LIFT. Символічно, що й представляємо першого нового голову саме у Бердичівському районі. Це справжній професіонал, і впевнений, що працюватиме на користь держави, області та району», – сказав Віталій Бунечко.


У свою чергу, Людмила Димидюк подякувала голові ОДА за довіру та можливість працювати задля розвитку Бердичівського району.


Участь у представленні новопризначеного голови Бердичівського району взяв народний депутат України Богдан Кицак та депутати обласної ради.


Довідково. Людмила Димидюк народилася 19 червня 1981 року в с. Бистріївка Ружинського району.

Навчалася у Державному агроекологічному університеті та Міжрегіональній Академії управління персоналом.


Трудова діяльність:

12.2014 – 02.2015 – начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату Бердичівської райдержадміністрації Житомирської області;

02.2015 – 10.2015 – начальник управління агропромислового розвитку Бердичівської райдержадміністрації Житомирської області;

10.2015 – 11.2018 – заступник голови Бердичівської райдержадміністрації Житомирської області;

11.2019 – голова Бердичівської райдержадміністрації.

Вчора

Сторінки:
Нагору