БЕР
Вівторок
19
08:19

​Віталій Бунечко представив першого заступника голови Житомирської ОДА. ФОТО

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко представив першого заступника – з 5 листопада Володимир Федоренко на новій посаді. Відповідне розпорядження Віталій Бунечко підписав сьогодні, 4 листопада. Голова ОДА представив першого заступника керівникам департаментів та управлінь облдержадміністрації під час апаратної наради.

«Володимир Федоренко пройшов всі погодження в Офісі Президента і тепер працюватиме на посаді першого заступника голови ОДА. Під його керівництвом такі структурні підрозділи ОДА: департамент агропромислового розвитку та економічної політики, департамент праці, соціальної та сімейної політики, департамент регіонального розвитку, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи, служба у справах дітей», – сказав Віталій Бунечко.


«Вдячний за довіру та можливість приєднатися до команди. Впевнений, що зможемо вивести область на передові позиції в Україні», – зазначив Володимир Федоренко.


Нагадаємо, що голова ОДА шукає в команду перспективного та активного керівника департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації.


Довідково. Федоренко Володимир Ілліч народився 17 березня 1974 року у с. Рудня-Радовельська Олевського району.

Навчався у Вищому навчальному закладі «Університет сучасних знань», спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист.


Трудова діяльність:

08.2006 – 09.2208 – виконавчий директор ТОВ «Барса», м. Київ;

09.2008-10.2017 – виконавчий директор ТОВ «Солонь», м. Київ;

10.2017-11.2019 – фізична особа – підприємець;

з 05.11.2019 – перший заступник голови Житомирської ОДА.

Вчора

Сторінки:
Нагору