КВІ
П'ятниця
19
10:14

​ВК «Житичі» пройшов у Вищу лігу

Впевненою перемогою волейбольного клубу «Житичі» завершився Чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд Першої ліги, який проходив у Житомирі з 30 березня по 1 квітня.

Відтепер Житомирщина вперше буде представлена у Вищій волейбольній лізі України. У неділю, 1 квітня, хлопці з ВК «Житичі» з рахунком 3:0 виграли у чернігівської команди ВК «Академія-ДПтС» та посіли своє заслужене перше місце на п’єдесталі пошани.


Голова обласної ради, голова федерації волейболу Житомирської області Володимир Ширма подякував усім учасникам змагань за гарні ігри, спортивний дух та за емоції, подаровані усім вболівальникам.


«Головне наше завдання виконано – ми вийшли до Вищої ліги, - прокоментував журналістам Володимир Ширма, - Невдовзі плануємо провести збори, проаналізувати ігри. Наша мета у Вищій лізі – бути серед призерів».


Отже, бронзовим призером змагань стала команда з міста Чернігова «Академія державної пенітенціарної служби», срібним призером – команда з Умані ВК «А-Пілон».


Також кращі гравці Чемпіонату отримали нагороди:

«Кращий догравальний гравець» – Сергій Кушнір (ВК «Житичі») та Дмитро Верезуб («Академія державної пенітенціарної служби»);

«Кращий центральний блокуючий гравець» – Юрій Лісовий («А-пілон») та Михайло Калініченко (ВК «Житичі»);

«Кращий діагональний гравець» –Дмитро Бойко (СК «Прибилів»);

«Кращий пасуючий гравець» – Дмитро Дерев’яненко («А-пілон»);

«Кращий гравець ліберо» – Дмитро Кузьменко (ВК «Житичі»);

«Кращий MVPгравець» – Володимир Мірчєв (ВК «Житичі»).

Вчора

Сторінки:
Нагору