БЕР
Вівторок
19
10:25

​Володимир Ширма зіграв у волейбол у складі команди під час турніру ветеранів

Голова обласної ради Володимир Ширма взяв участь у Відкритому турнірі пам'яті ветеранів волейболу Житомирщини, що пройшов у Житомирі 10 лютого. У турнірі змагалися команди з Житомира, Коростеня, Пулин, Черняхова, Луцька, Ємільчиного, Лугин та Бердичева у двох категоріях 45+ та 50 +.

Відкриваючи змагання, Володимир Ширма наголосив на необхідності активного розвитку і підтримки одного із найпопулярніших видів спорту – волейболу, повідомляють в обласній раді.


«У нас в області вже є дві волейбольні команди – жіноча та чоловіча, які впевнено грають у чемпіонатах України. У цьому році плануємо створити комунальний волейбольний клуб, який би постійно функціонував. Ми будемо робити все можливе для популяризації та розвитку волейболу в нашій області, а також для створення належних умов для тренування волейболістів, аби спортсмени мали змогу гідно представляти Житомирщину на змаганнях», - сказав Володимир Ширма і побажав командам чесної і впевненої перемоги у змаганнях.


Під час турніру команди зіграли п’ять поєдинків. За підсумками змагань волейбольна команда «Біоресурс» двічі обіграла команди ЖНАЕУ та Чуднова з рахунками 2:0 та 1:2. В одному з матчів команді з Чуднова вдалося вибороти перемогу у команди з Баранівки. Спорстмени з Ємільчиного «РемБудСервіс», у складі якої грав Володимир Ширма, з рахунками 2:0 розгромили команди з Черняхова та Житомира.

Варто зазначити, що турнір проходив за підтримки голови федерації волейболу Житомирської області, голови обласної ради Володимира Ширми, відділення НОК України в Житомирській області, Житомирського національного агроекологічного університету.


Нагадаємо, що Володимир Ширма увійшов до складу Опікунської ради Федерації волейболу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору