БЕР
П'ятниця
29
13:47

​Житомирський національний агроекологічний університет на «Bio Energy Ukraine-2017»

У Києві 13 березня за підтримки Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства екології та природних ресурсів України в Торгово-промисловій палаті України відбувся найбільший вітчизняний захід у сфері відновлюваної енергетики - «Bio Energy Ukraine».

Це перша інноваційна конференція з біоенергетики, яка відбудеться в рамках "Тижня альтернативної енергетики". «Bio Energy Ukraine» - це не класична наукова конференція, до якої усі звикли, це абсолютно новий формат, новий підхід, нові погляди і нові технології в напрямку розвитку альтернативної енергетики в Україні.


Організатори взяли за мету створити головну платформу для комунікацій і співпраці між ключовими гравцями ринку та потенційними інвесторами задля найшвидшого розвитку найважливішої для країни галузі в досягненні енергетичної незалежності, шляхом переходу на невичерпні, екологічно чисті джерела енергії та відмови від шкідливого викопного палива.


На конференції були представлені доповіді від власників діючих великих і малих промислових, а також приватних електростанцій, а спікери ділилися з учасниками заходу безцінним досвідом реалізації проекту, проблемами і шляхами їх вирішення на всіх етапах будівництва та експлуатації.


Крім цього конференція включала в себе експертні дискусійні панелі з представниками великих енергетичних компаній, міжнародних фінансових організацій, банків, інжинірингових, юридичних і страхових компаній, ін. Задача форуму: максимально розкрити всі етапи реалізації біопроекту «від ідеї до монтажу».


Житомирський національний агроекологічний університет на «Bio Energy Ukraine-2017» представляв із власними розробками, проектами і матеріалами факультет інженерії та енергетики. Варто відзначити, що на майданчику Торгово-промислової Палати у цей день зібрались науковці, власники, топ-менеджери і лінійні керівники лідерів ринку біоенергетики України та інших країн, серед яких - Польща, Білорусія, Австрія, Швеція , Фінляндія і Нідерланди.

Сторінки:
Нагору