КВІ
П'ятниця
19
15:45

​1 травня політична партія "Успішна країна" провела мирний мітинг в Житомирі

1 травня політична партія "Успішна країна" провела мирний мітинг на Соборній площі в Житомирі. Представники партії заявляють: "1 травня - це день захисту працівником своїх прав, прав на достойні умови праці, на гідну оплату, на соціальний захист. Захищаючи свої права зараз, ми прагнемо захистити майбутнє наших дітей, майбутнє держави!".

На мирному мітингу- захисті прав працівників в Житомирі перед прихильниками виступила голова політичної партії " Успішна партії" в Житомирській області Олена Орлова, яка заявила:


"Робота, достойна оплата і гідні умови - це найважливіше не тільки для кожної людини, але й для розвитку економіки і держави. Ми повинні захищати свої права, висловлювати свою позицію і донести до влади і роботодавців, що ми захищатимемо і боротимемось за свої права. Це не тільки для нас, це для наших родин, для наших дітей і майбутнього в успішній країні!" Перед прихильниками політичноі партіі "Успішна Країна" в Житомирі виступила і представник молоді Діана Глазкова: "Молодь не повинна лишатися осторонь політики, тому що саме від нашоі активноі позиціі зараз залежить наше майбутнє, робочі місця, можливість працювати в своій краіні і достойно жити на своій Батьківщині".


Голова Коростенського осередку політичної партії " Успішна Країна" Ольга Огороднік виступила на мирному мітингу в Житомирі: "Ми підтримуємо першотравневі мирні демонстрації для того, шоб в наших дітей та внуків була впевненість у завтрашньому дні, щоб Україна була успішною для кожного її громадянина, а не для маленької частини населення"!



Вчора

Сторінки:
Нагору