КВІ
Середа
24
23:53

19 житомирян, прогулюючись по ТРЦ «Глобал UA», отримали направлення на роботу

24 лютого фахівці обласного та Житомирського міського центрів зайнятості провели для відвідувачів ТРЦ "Глобал UA" інформаційний захід "Служба зайнятості - з людьми і для людей".

Організатори мали на меті презентувати послуги служби зайнятості широкому загалу, ознайомити відвідувачів торговельного центру з найактуальнішими вакансіями міста та області, надати профорієнтаційні послуги.


Окрім фахівців служби зайнятості, перехожі мали можливість безпосередньо поспілкуватись і з представниками двох роботодавців Житомира, які нині мають потребу у працівниках. Компанії «Полісся-Продукт», окрім продавців, товарознавців і вантажників, нині потрібні також інженер-будівельник, юрисконсульт та графічний дизайнер. А торговий дім «Смачний світ» пропонував роботу продавцям продовольчих товарів. Загалом відвідувачі заходу могли ознайомитись з усіма актуальними нині в області вакансіями, а їх у базі даних служби зайнятості – понад 1500.


Учасники заходу цікавились можливостями працевлаштування за різними професіями та спеціальностями, а 19 із них за результатами співбесід з консультантами служби зайнятості отримали направлення до роботодавців. Шанс працевлаштуватися мають кухар, барист, бухгалтер, машиніст крану, товарознавець, підсобні робітники та ін.


Житомирянам, які прогулювались в обідню пору торговельним центром, фахівці з профорієнтації обласного центру зайнятості пропонували професійну консультацію із застосуванням сучасних методів тестування. Активними учасниками заходу були діти-дошкільнята та школярі, з якими проводились профорієнтаційні ігри.

Сторінки:
Нагору